Mentiuni LegaleSit-ul internet creditbrokerage.ro, numit si "sit internet" este proprietate 100% a societatii ACORD CONSULT SRL din Bucuresti, C.U.I/C.I.F. 15134680, Numar Inregistrare in Registul Comertului J40/538/2003, numita si "societate proprietara"

Drepturile de proprietate intelectuala sunt reglementate de Legiea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, modificata si completata. De asementea, este rezervat dreptul pentru actualizarea in orice moment a sit-ului internet.

Formularul electronic este formularul inclus in paginile sit-ului internet. Acesta are mai multe spatii de completat, apoi doua butoane, primul buton este pentru trimiterea formularului completat.

Sit-ul internet poate fi termporar inactiv in cazuri de intretinere, actualizare, sau nefuctionare a echipamentelor sau a serviciilor informatice furnizate. Sit-ul internet si societatea proprietara nu au responsabilitate legala in cazul inactivitatii.


Contractarea produselor de credit

Dupa completarea formularului electronic cu datele de contact, in functie de produsele de credit selectionate, institutiile financiare partenere vor raspunde solicitarilor primite in functie de interes. Sit-ul internet si societatea proprietara nu comporta nici un fel de responsabilitate civila sau penala fata de institutiile financiare, terti ori fata de clienti in deciziile pentru contractarea produselor de credit ori in derularea contractelor de credit.
Pentru sesizari in domeniul financiar-bancar puteti contacta Centrul National de Consiliere si Consultanta a Consumatorilor in domeniul financiar-bancar, CNCCC, Str. Negru Voda, nr. 3, Sector 3, Bucuresti (Institutul Bancar Roman) la numarul de telefon unic 021.9615.
De asementa, pentru alte informatii, puteti contacta Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, Bucuresti, www.anpc.gov.ro, e-mail office@anpc.ro, telefonul consumatorului 021.9551.


Protectia datelor personale

Prelucrarea datelor cu caracter personal se desfasoara sub incidenta Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata. In functile de produsele de credit selectionate, datele de contact, CNP, seriile si numerele actelor completate in formularul electronic vor fi transmise institutiilor financiare partenere. Completatarea cat mai completa a formularului electronic va facilita contactul direct prentru discutia privind indeplinirea conditiilor de credit pentru produsele de credit potrivite. Completarea formularului electronic nu implica obligativitatea acceptarii ofertelor primite.
Conform Legii nr. 677/2001 este respectat de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiţiei, dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi se poate adresa o cerere scrisa prin formularul de contact al sit-ului internet. Societatea proprietara va avea obligatia de a comunica date personale autorităţilor publice în cadrul unei competenţe speciale de ancheta.
Sit-ul internet proceseaza direct datele completate online si foloseste servicii informatice de gazduire distribuite, aflate in Uniunea Europeana.
Pentru mai multe informatii puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.), B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, email anspdcp@dataprotection.ro, telefon fix 0318.059.211, www.dataprotection.ro.


Atacuri informatice

In cazul atacurilor, spargerilor de coduri sau infiltriarilor in alte calculatoare cauzate de persoane sau grupuri de persoane denumite "hacker" sau "cracker" sau de catre alte entitati, chaiar daca aceste atacuri, spargeri de coduri sau infiltrari folosesc sit-ul internet si alte servicii sau echipamente folosite de catre sit-ul internet sau de catre societatea proprietara, sit-ul internet si societatea proprietara nu sunt responsabili pentru daunele, mesajele neautentice si inselaciunile electronice produse.Meniu Institutii Financiare

- Access/Statistici

Protectia Consumatorului

- ANSPDCP Romania

Program Afiliati

- Contact

Propuneri Afaceri

- Contact

Informatii Generale

-
- Investitori
- Stiri
- Mentiuni Legale
- Contact

Retele Socializare

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
RSS
EmailEnglish
Deutch
Dutch
Español
Elinica
Potuguês